Grotere penis en hardere erectie

Met biggest penis is het mogelijk!

  • Permanente vergroting
  • Libido verhogend
  • Grotere en dikkere penis!
  • Hardere erectie!
Grotere penis en hardere erectie, met Biggest Penis is het mogelijk

Gemiddelde penis lengte
gaat hard omhoog!

De gemiddelde lengte van de penis is ongeveer 10 cm in slappe toestand en 16 cm in een erectie. Niet alle mannen zijn tevreden met hun lengte. Mannen willen graag indruk maken bij hun partner in bed. Met Biggest Penis kun je een lengte van boven de 21 cm bereiken.

100% resultaat

Biggest Penis zijn pillen met natuurlijke en zeer krachtige ingrediënten, die u helpen je penis te vergroten. De ingrediënten zorgen ervoor dat de doorbloeding van de penis en de werking van de zwellichamen beter worden. Doordat de bloedtoevoer naar de penis en de erogene zones wordt bevordert, gaan de bloedvaten openstaan en vullen zich beter met bloed. Hierdoor komen de zwellichamen meer onder druk te staan en gaan uitrekken. Wat dus een langere en dikkere penis betekent. Daarnaast gaat de testosteronproductie omhoog, wat lust opwekkend werkt en voor betere en hardere erecties zorgt.

Krachtige ingrediënten
ingrediënten per tablet

Calcium (als Oyster Shell Carbonaat) 150 mg
L-Arginine HCI 100 mg
Muira Puama 4:1 25 mg
Fenusterols Fenegriek > 50% steriodal saponis 20 mg
Ashwagandha Withania Somnifera
>7% withanolides > 0,25% Withaferine
35 mg
Zink Monomethionine 17-22% Zn 10 mg
MCC 459 mg
Dicalciumfosfaat 132,5 mg
Siliciumdioxide 0,6 mg
Cotton Seed Oil GMO vrij 20 mg
Magnesiumstearaat (vegetable) 0,9 mg
Totaal per tablet 880 mg
Grotere en dikkere penis met Biggest Penis

Grotere en
dikkere

Penis met Biggest Penis

Permanente
penisvergroting &

Libido verhogend!

"Mijn penis is veel groter geworden"

Bij mij duurde even voordat ik het verschil zag. In de 5e week begon het ineens voor uit te schieten. In die week was mijn penis 1,5 cm langer geworden. Dat hij dikker was had ik al gemerkt! Lees meer

Afbeelding van man die ervaring heeft met penis vergrotingen

Het gebruik is heel eenvouding

Neem 2 maal daags 1 tablet in met een glas water. De vergroting is afhankelijk van het aantal kuren dat je neemt. Om de penisgroei te bevorderen adviseren wij ook om de penis dagelijks te masseren, daardoor worden de zwellichamen soepel en kunnen ze meer bloed opnemen. Wij raden aan om Biggest Penis minimaal 3 maanden te gebruiken voor het beste resultaat.

Masseer de penis voor extra snel resultaat

Pak de penis in slappe toestand stevig bij de basis vast en wrijf naar de eikel toe. De massage oefeningen kun je het beste 2 keer per dag (1 keer 's ochtends en 1 keer 's avonds) 2 à 3 minuten herhalen. Het stimuleert de zwellichamen, waardoor de ingrediënten van Biggest Penis tabletten beter worden opgenomen in het lichaam.

Man met grote penis